Op zoek naar vervoer voor je motor maar vindt je tussen de aanbiedingen niet datgene dat je zoekt? Voor groepen motorrijders levert MotoMove maatwerk dat is afgestemd op alle voorkeuren van de klant. Jaarlijks vervoeren we een groot aantal vriendengroepen en motorclubs naar bestemmingen door heel Europa.

De motoren kunnen opgehaald worden op een vooraf afgesproken locatie en kunnen geleverd worden tot aan de deur van het hotel of bij de luchthaven op de bestemming. De motoren worden rijklaar afgeleverd en de deelnemers kunnen direct opstappen en hun reis beginnen.

Reisorganisaties en zakelijk aanbod

De klantenkring van MotoMove bestaat voor een groot gedeelte uit reisorganisaties die jaarlijks meerdere transporten naar o.a. Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië reserveren. Ook voor Rally’s biedt MotoMove een stukje extra service. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer van materialen en onderdelen. Daarnaast is het mogelijk om gespecialiseerd vervoer naar (motor)beurzen te laten uitvoeren. Niet enkel voor het verplaatsen van motoren vanuit de showroom of fabriek naar de beurs, maar ook pallets en benodigdheden voor de stand behoort tot het takenpakket dat we kunnen uitvoeren.