Wir werden oft gefragt, warum Motorradfahrer ihre Motorräder transportieren lassen, anstatt selbst zum Reiseziel zu fahren. Die Argumente dafür sind einfach;

Komfort

Bestemmingen zoals Spanje, Zuid Frankrijk, Portugal of Italië liggen op tenminste 1000 kilometer vanaf Utrecht. Om over de vlakke snelweg naar deze bestemmingen te rijden is geen pretje zonder radio of aanspraak. Boek één van de beschikbare chartervluchten en binnen no-time ben je uitgerust op je reisbestemming.

Wetter und Klima

Nét buiten het hoogseizoen voor het toerisme, is midden in het hoogseizoen voor MotoMove. Veel motorrijders kiezen ervoor om de grote drukte in de vakantielanden te mijden. Zo is het weer in in Zuid Europa in bijvoorbeeld maart en april al uitstekend om een motortoer te maken, maar is het in ons land nog koud en nat. De reis naar Zuid Europa kun je overslaan door vervoer van je motor te reserveren en een voordelige chartervlucht te boeken.

Kostenreduzierung

Es wird oft angenommen, dass das Fahren zum Ziel billiger ist als der Motorradtransport. Sehen Sie sich das folgende Berechnungsbeispiel an und ziehen Sie Ihre Schlussfolgerung:

Vergessen Sie nicht die 5 zusätzlichen Urlaubstage, die Sie nehmen müssen! Überzeugt? schaue auf die Angebote van dit moment en ga mee!