Vaak wordt ons gevraagd waarom motorrijders hun motorfiets laten transporteren in plaats van zelf naar de reisbestemming te rijden. De argumenten hiervoor zijn eenvoudig;

Comfort

Bestemmingen zoals Spanje, Zuid Frankrijk, Portugal of Italië liggen op tenminste 1000 kilometer vanaf Utrecht. Om over de vlakke snelweg naar deze bestemmingen te rijden is geen pretje zonder radio of aanspraak. Boek één van de beschikbare chartervluchten en binnen no-time ben je uitgerust op je reisbestemming.

Weer en klimaat

Nét buiten het hoogseizoen voor het toerisme, is midden in het hoogseizoen voor MotoMove. Veel motorrijders kiezen ervoor om de grote drukte in de vakantielanden te mijden. Zo is het weer in in Zuid Europa in bijvoorbeeld maart en april al uitstekend om een motortoer te maken, maar is het in ons land nog koud en nat. De reis naar Zuid Europa kun je overslaan door vervoer van je motor te reserveren en een voordelige chartervlucht te boeken.

Kostenbesparing

Vaak wordt er gedacht dat het zelf naar de bestemming rijden goedkoper is dan motortransport. Bekijk het onderstaande rekenvoorbeeld en trek je conclusie:

Vergeet ook niet de 5 extra verlofdagen die je moet opnemen! Overtuigd? Bekijk de aanbiedingen van dit moment en ga mee!